برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست
سرخط خبرها

قالیباف: سپاه امروز یک نهاد انقلابی و برخاسته از بطن مردم است| استکبار و صهیونیست‌ها دنبال ضربه‌زدن به سپاه هستند+‌ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۲۲۰۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
قالیباف: سپاه امروز یک نهاد انقلابی و برخاسته از بطن مردم است| استکبار و صهیونیست‌ها دنبال ضربه‌زدن به سپاه هستند+‌ فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سپاه امروز یک نهاد انقلابی، مکتبی، مردمی و ارزشی و میراث دار فرهنگ شهداست و برخاسته از بطن مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، کنگره بزرگداشت شهدا و سرداران شهید سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (عرشیان بی‌نشان) با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در سالن اجلاس سران برگزار شد.

قالیباف: سپاه امروز یک نهاد انقلابی و برخاسته از بطن مردم است

قالیباف در این کنگره اظهار داشت: میدان دفاع‌مقدس میدان عبور از خود و تمام تعلقات دنیوی بود و از هر قشری و تفکری که در دفاع مقدس حضور پیدا می‌کرد متحول می‌شد، چون فضای دفاع‌مقدس فضای عرفانی و معنویت بود. نقش مردم در دفاع‌مقدس بسیار پررنگ بود و بسیج تبلور سازماندهی مردم در عرصه دفاع‌مقدس بود و توانست تمام حرکت‌های مردمی را هماهنگ‌سازی کند و این هماهنگی از پشت خاکریز جبهه‌ها تا نزدیک خانه‌ها بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس، فرهنگ جهاد، شهادت و همکاری جمعی و ملی را با تمام معنا دیدیم، گفت: در زمان جنگ دو بلوک شرق و غرب وجود داشت و کشوری در آن زمان وجود نداشت که عضو یکی از این دو بلوک نباشد، اما یک کشوری وجود داشت که این قاعده را به‌هم زده بود آن هم ایران بود که در آن زمان بزرگان دو بلوک بر سر ایران اتفاق نظر داشتند و علیه ایران همکاری‌های لازم را انجام می‌دادند، اما ایران توانست همه این دشمنی‌ها را خنثی کند و آن هم به‌وسیله ازخودگذشتگی و ایثار بود.

قالیباف تصریح کرد: روحیه جهاد و ازخودگذشتگی دفاع مقدس اکنون در صنایع مختلف متبلور شده است و این تبلوری را می‌توان در ساخت موشک‌ها از جمله هایپرسونیک مشاهده کرد پس خدای دهه شصت و دفاع مقدس هم‌اکنون هم همان خدا در اقتصاد و صنعت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سپاه امروز یک نهاد انقلابی، مکتبی، مردمی و ارزشی است، افزود: امروز سپاه میراث‌دار فرهنگ شهدا و برخاسته از بطن مردم است. سپاه به تمام معنا امروز یک نهاد انقلابی و کارآمد است چه در دفاع‌مقدس افتخار‌های بزرگی را آفرید و چه امروز در زمان صلح در خدمت مردم است. امروز سپاه در عرصه‌های ملی و منطقه‌ای نقش فزاینده‌ای دارد که یکی از آن‌ها تسلط اطلاعاتی و امنیتی در منطقه و ملی است که با این سطح از اطلاعات توانسته همه توطئه‌های داخلی و خارجی را خنثی کند.

قالیباف افزود: امروز با زحمات سربازان گمنام در همه عرصه‌ها توانسته‌ایم پیشرفت قابل توجه‌ای داشته باشیم. صهیونیست‌ها و استکبار دشمنان قسم خورده امت اسلامی هستند از این رو متوجه نقش سپاه در این جنگ هستند و برای همین به دنبال ضربه‌زدن به سپاه هستند. دشمنان برای ضربه‌زدن دست به هر کاری از عملیات جاسوسی، ترور و انفجار امکان می‌زنند و به هر شکل ممکن دنبال تضعیف این نهاد انقلابی هستند، اما هر بار توسط این نهاد مردمی شکست خورده‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سپاه امروز نگهبان دژ اسلام و فرهنگ شهداست، تصریح کرد: سپاهیان اسلام باید با هوشمندی و اخلاص و به دور از هوای نفس تمام ماموریت‌ها و رسالت‌ها را انجام دهند، زیرا حفاظت از این سرمایه بزرگ و گوهربار برعهده سپاه است.

قالیباف با بیان اینکه امروز جبهه جنگ مشخصی وجود ندارد، بیان داشت: امروز با یک جنگ شناختی روبه‌رو هستیم و همه جا جبهه جنگ است از این رو باید امروز در سه بخش توجه ویژه‌ای صورت بگیرد. یک حفاظت و توجه به بعد ایدئولوژی دینی و اعتقادی و دوم حفظ قدرت و صلابت سپاه و سوم بحث محبوبیت سپاه نزد مردم است تا همچنان محبوب در بین مردم باقی بماند. باید اقداماتی صورت گیرد که همه با هر قشر و سلیقه در سایه امنیتی که بخش قابل توجه آن را سپاه تامین می‌کند سپاه را جزو خود بداند و همین کفایت می‌کند تا سپاه را باید دوست داشته باشند، زیرا امروز قدرت اصلی ایران توان موشکی و نظامی نیست بلکه این قدرت در قلب‌های مردم است هرچقدر قلب‌های مردم به ایران و انقلاب نزدیک باشد این کشور قدرتمندتر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->